Om mig

 

 

 

Jag har p.g.a. tidsbrist (erhållit ett nytt arbete) inte haft tid att producera nya tavlor. Sidan kommer att vara tillgänglig för bud, däremot kommer den inte att uppdateras så ofta.

 

Den nyvunna tiden fick mig att börja tänka på alla människor som av olika anledningar hamnat i sociala problem och utanförskap. Det är så lätt att fastna i sin egen vardagsproblemtik, utan att reflektera över de som har det sämre än en själv. Jag kom fram till att det hade varit kul att hjälpa andra människor, istället för att fokusera på mig själv och min problematik. 

Hur skulle nu detta gå till?

Efter att ha målat ett par fina tavlor på canvas med oljefärg, så insåg jag att det fanns en efterfrågan på mina målade tavlor. Mina vänner och släktmedlemmar hörde av sig och undrade vad jag ville ha betalt för dem. Då slog det mig! Varför inte sälja tavlorna och ge pengarna till välgörenhet? Jag tänkte mig en budgivning, som inleddes med ett grundpris, i syfte att täcka kostnaderna för canvas duken på kilram och färgen. Sedan skulle mellanskillanden eller vinsten gå oavkortat till välgörenhet.

Nästa steg var att finna ideella organisationer eller brukarorganisationer i samhället. Jag tänkte stödja en lokal organisation som heter Hela Människan - RIA Helsingborg. 

I Helsingborg arbetar Hela människan på flera plan.

Café och motivation.

I gruppverksamhet. 

Uppsökande verksamhet.

Brett sammarbete med andra organisationer.

Slutligen var det bara till att måla och låta den kreativa ådran flöda.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)